Marie Claeson

Jag ska våga vara mig själv – här – tillsammans med er – välkommen!

Infriat en dröm- kyrkstugan är min!

FullSizeRender

Jag följde min dröm. Jag slog till och köpte den.

Den är min nu – bara min, den lilla kyrkstugan i Gammelstad. Tillsammans står de där, flera hundra i antal, röda hela bunten och i varierande skick.

Min står för sig själv, fristående. Det bästa är att jag ser kyrktornet från fönstret där jag kommer sitta och skriva. Nu ska det bli av. Min tid. Min skrivtid. Bara jag. Och mera tid för reflektion och eftertanke. ”Bara vara” i min lilla röda kyrkstuga. Genuint lycklig är jag, den är min. I bland kommer jag på mig att bara le vid tanken, det bubblar inom mig.

Men familj och vänner tänker jag också bjuda in, såklart. På trevliga samkväm med fina samtal. Det hoppas jag på. Kyrkkaffe, konserter och julotta – jag längtar.

I mitten av september får jag tillträde till den så nu tillbringar jag kvällar med att leka med tanken på inredning. Alla möbler och inventarier som fanns i den vid visningen följer med och de kommer jag behålla men i nuläget finns ingen soffa/sängplats i stugan och det tänker jag komplettera med. Samt byta bort lite färger, jag tänker mig en grå lugn ton som bas. Jag älskar de vitmålade timmerväggarna och det rustika linoljegolvet. Är såååå glad att just jag fått chansen att fortsätta ta hand om denna kyrkstuga.

Namaste.

Annonser

Single Post Navigation

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: