Marie Claeson

Jag ska våga vara mig själv – här – tillsammans med er – välkommen!

Cuphelgsummering

Har landat i Luleå efter en ”jag känner livet i mig” cuphelg i Umeå. Två nätter på elevhemmet sovandes med min underbara (men också tonårshumörsvängiga) dotter toppat med adrenalinkickar under innebandymatcherna. Ja livet som mamma till idrottande barn är ju bara såå kul. Dels är själva matcherna sjukt roliga att se. Att se utvecklingen hos ungdomarna och de kliv de tar är så inspirerande och ibland önskar jag hett att jag själv vore sjutton år igen och fick göra om mina egna år som idrottstjej. Så mycket mer jag skulle njuta nu och en så mycket större tacksamhet jag skulle känna! … än jag gjorde då – då när jag bara tog allt för givet. 

Nu som mamma är jag dock inne på en ny resa. Det roliga är nu också alla människor jag får lära känna genom mina barns idrott.    Alla engagerade föräldrar och samtidigt trevliga människor som liksom ramlat in i mitt liv. Störtkul är det – och från olika delar av Sverige kommer de. 

Det är svårt att riktigt sätta ord på det här ”fenomenet” men en varm känsla i magen har jag. Vet att de här åren kommer rusa förbi men jag hakar på och tänker njuta varenda minut jag får vara med. 

Annonser

Single Post Navigation

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: