Marie Claeson

Jag ska våga vara mig själv – här – tillsammans med er – välkommen!

Oktober…

… är här. Och jag med den. Är inne i en konstig period. Mycket tanke men liten verkstad.  

 Det roliga som alltid får mig på gott humör är att följa barnen och deras idrottande. Nu är både hockey och innebandyserierna igång och jag njuter varje sekund jag får nöta läktare, vare sig det är i en varm sporthall eller en kall ishall. 

Men det gnager inombords för jag har en älskad människa som just nu går igenom sitt kanske livs tuffaste resa. Det kommer sluta bra, det måste jag tro men rädslan finns där ändå. Tänk om inte? Får svårt att andas bara jag närmar mig de tankarna. 

Jag brottas också med andra frågor. Tänker att jag borde göra mer som medmänniska i dagens läge där så många människor skulle behöva min utsträckta hand men samtidigt finns inte orken där att ta det engagemanget. Mannen från Ukraina utanför min ICA butik får mina pengar och jag hoppas de på något litet sätt kan hjälpa hans familj men så mycket mer ”gott” gör jag inte. Var ska jag hämta kraft ifrån? 

Känns hemskt att erkänna men mest av allt vill jag stoppa huvudet i sanden och bara se det vackra. Som bilden jag tog på solklotet över älven idag.

Annonser

Single Post Navigation

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: