Marie Claeson

Jag ska våga vara mig själv – här – tillsammans med er – välkommen!

Jobbdagar på ingång

Sitter på altanen och andas frisk luft. Ser molnen torna upp sig på himlen och hundar skälla på avstånd. Även en gräsklippare gör sig hörd någonstans i fjärran. Fågelkvitter lite här och där också som vanligt. Jag är förundrad över alla fåglar vi har runt huset. De är överallt. Trevligt men deras bajs är inte lika trevligt.

Tycker mig höra muller, det är nog oväder på ingång. Det passar bra en kväll som denna. I morgon är det nämligen dags att återvända till jobbet efter tre veckors ledighet. Det känns lite märkligt. Samma visa vareviga år. Swish – så är semestern förbi. Men i år har jag en hel del ledighet kvar, framför mig. Tänker bara jobba tre dagar denna vecka samt två dagar veckan efter så semestern är faktiskt inte riktigt slut än. Det känns bra att starta hösten lite ”slow”.

För övrigt är just S L O W ett nytt ledord. Jag gillar det. Tycker att jag lyckats rätt bra med att agera långsamt de senaste dagarna. Det kan dock bero på att en efterhängsen förkylning vägrar släppa taget om mig. He he, det är såklart tråkigt att vara förkyld å må helkass men det har tvingat mig till stillhet. Det gäller att se det positiva i det negativa.

Over and out!

Annonser

Single Post Navigation

2 thoughts on “Jobbdagar på ingång

  1. Tommy on said:

    Bra inlägg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: